Euro

EUR = 1.09 USD
+0.002106 (+0.19%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Pound Sterling

GBP = 1.27 USD
+0.000648 (+0.05%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yèn

JPY = 0.00638 USD
-0.000007866619947422 (-0.12%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yuan

CNY = 0.14 USD
-0.000822 (-0.59%)
owahan nilai kurs wiwit wingi