Euro

EUR = 1.17 USD
+0.008135 (+0.7%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Pound Sterling

GBP = 1.38 USD
+0.005118 (+0.37%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yèn

JPY = 0.008805 USD
+0.00001902894390946 (+0.22%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yuan

CNY = 0.16 USD
+0.000019578332098258 (+0.01%)
owahan nilai kurs wiwit wingi