Euro

EUR = 1.05 USD
-0.004776 (-0.45%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Pound Sterling

GBP = 1.22 USD
-0.011071 (-0.9%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yèn

JPY = 0.007333 USD
-0.000111 (-1.49%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Yuan

CNY = 0.14 USD
+0.001164 (+0.82%)
owahan nilai kurs wiwit wingi