Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Pula Botswana Sajarah kurs

Pula Botswana Sajarah exchange wiwit 1992 nganti dina iki. Pula Botswana Dolar kanggo kabeh duit donya.
Euro:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Euro (EUR) Sajarah kurs
Dolar Amérikah Sarékat:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Sajarah kurs
Pound Sterling:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Sterling (GBP) Sajarah kurs
Yèn:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Yèn (JPY) Sajarah kurs
Yuan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Yuan (CNY) Sajarah kurs
Afgani:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Afgani (AFN) Sajarah kurs
Ariary:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Ariary (MGA) Sajarah kurs
Baht:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Baht (THB) Sajarah kurs
Balboa:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Balboa (PAB) Sajarah kurs
Birr:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Birr (ETB) Sajarah kurs
Boliviano:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Boliviano (BOB) Sajarah kurs
Bolívar:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Bolívar (VEF) Sajarah kurs
Cedi:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Cedi (GHS) Sajarah kurs
Colon Costa Rica:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Colon Costa Rica (CRC) Sajarah kurs
Convertible Marks:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Convertible Marks (BAM) Sajarah kurs
Cordoba Oro:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Cordoba Oro (NIO) Sajarah kurs
Dalasi:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dalasi (GMD) Sajarah kurs
Dinar Aljazair:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Aljazair (DZD) Sajarah kurs
Dinar Bahrain:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Bahrain (BHD) Sajarah kurs
Dinar Irak:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Irak (IQD) Sajarah kurs
Dinar Kuwait:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Kuwait (KWD) Sajarah kurs
Dinar Libya:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Libya (LYD) Sajarah kurs
Dinar Serbia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Serbia (RSD) Sajarah kurs
Dinar Tunisia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Tunisia (TND) Sajarah kurs
Dinar Yordania:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dinar Yordania (JOD) Sajarah kurs
Dirham:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dirham (MAD) Sajarah kurs
Dirham Uni Emirat Arab:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dirham Uni Emirat Arab (AED) Sajarah kurs
Dobra:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dobra (STD) Sajarah kurs
Dolar Australia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Australia (AUD) Sajarah kurs
Dolar Bahama:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Bahama (BSD) Sajarah kurs
Dolar Barbados:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Barbados (BBD) Sajarah kurs
Dolar Belize:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Belize (BZD) Sajarah kurs
Dolar Bermuda:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Bermuda (BMD) Sajarah kurs
Dolar Brunei:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Brunei (BND) Sajarah kurs
Dolar Fiji:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Fiji (FJD) Sajarah kurs
Dolar Guyana:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Guyana (GYD) Sajarah kurs
Dolar Hong Kong:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Hong Kong (HKD) Sajarah kurs
Dolar Jamaika:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Jamaika (JMD) Sajarah kurs
Dolar Kanada:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Kanada (CAD) Sajarah kurs
Dolar KapuloanCayman:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar KapuloanCayman (KYD) Sajarah kurs
Dolar KapuloanSolomon:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar KapuloanSolomon (SBD) Sajarah kurs
Dolar Karibia Timur:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Karibia Timur (XCD) Sajarah kurs
Dolar Liberia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Liberia (LRD) Sajarah kurs
Dolar Namibia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Namibia (NAD) Sajarah kurs
Dolar Selandia Baru:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Selandia Baru (NZD) Sajarah kurs
Dolar Singapura:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Singapura (SGD) Sajarah kurs
Dolar Suriname:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Suriname (SRD) Sajarah kurs
Dolar Taiwan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Taiwan (TWD) Sajarah kurs
Dolar Trinidad dan Tobago:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Trinidad dan Tobago (TTD) Sajarah kurs
Dolar Zimbabwe:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dolar Zimbabwe (ZWL) Sajarah kurs
Dong:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dong (VND) Sajarah kurs
Dram Armenian:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Dram Armenian (AMD) Sajarah kurs
Eskudo:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Eskudo (CVE) Sajarah kurs
Forint:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Forint (HUF) Sajarah kurs
Frank Burundi:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Burundi (BIF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank CFA BCEAO (XAF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank CFA BCEAO (XOF) Sajarah kurs
Frank CFP:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank CFP (XPF) Sajarah kurs
Frank Djibouti:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Djibouti (DJF) Sajarah kurs
Frank Guinea:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Guinea (GNF) Sajarah kurs
Frank Komoro:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Komoro (KMF) Sajarah kurs
Frank Kongo:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Kongo (CDF) Sajarah kurs
Frank Rwanda:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Rwanda (RWF) Sajarah kurs
Frank Swiss:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Frank Swiss (CHF) Sajarah kurs
Gourde:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Gourde (HTG) Sajarah kurs
Guarani:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Guarani (PYG) Sajarah kurs
Guilder Antiles Walanda:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Guilder Antiles Walanda (ANG) Sajarah kurs
Guilder Aruba:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Guilder Aruba (AWG) Sajarah kurs
Hryvnia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Hryvnia (UAH) Sajarah kurs
Kina:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kina (PGK) Sajarah kurs
Kip:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kip (LAK) Sajarah kurs
Koruna:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Koruna (CZK) Sajarah kurs
Krona Islandia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Krona Islandia (ISK) Sajarah kurs
Krona Swedia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Krona Swedia (SEK) Sajarah kurs
Krone Denmark:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Krone Denmark (DKK) Sajarah kurs
Krone Nurwègen:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Krone Nurwègen (NOK) Sajarah kurs
Kuna:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kuna (HRK) Sajarah kurs
Kwacha:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kwacha (MWK) Sajarah kurs
Kwacha:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kwacha (ZMW) Sajarah kurs
Kwanza:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kwanza (AOA) Sajarah kurs
Kyat:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Kyat (MMK) Sajarah kurs
Lari Georgia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lari Georgia (GEL) Sajarah kurs
Latvian lat:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Latvian lat (LVL) Sajarah kurs
Lek Albania:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lek Albania (ALL) Sajarah kurs
Lempira:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lempira (HNL) Sajarah kurs
Leone:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Leone (SLL) Sajarah kurs
Leu:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Leu (MDL) Sajarah kurs
Leu Romania:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Leu Romania (RON) Sajarah kurs
Lev Bulgaria:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lev Bulgaria (BGN) Sajarah kurs
Lilangeni:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lilangeni (SZL) Sajarah kurs
Lira Turkey:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Lira Turkey (TRY) Sajarah kurs
Litas:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Litas (LTL) Sajarah kurs
Loti:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Loti (LSL) Sajarah kurs
Manat Azerbaijan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Manat Azerbaijan (AZN) Sajarah kurs
Metical:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Metical (MZN) Sajarah kurs
Naira:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Naira (NGN) Sajarah kurs
Nakfa:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Nakfa (ERN) Sajarah kurs
Ngultrum:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Ngultrum (BTN) Sajarah kurs
Nuevo Sol:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Nuevo Sol (PEN) Sajarah kurs
Ouguiya:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Ouguiya (MRO) Sajarah kurs
Pa'anga:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pa'anga (TOP) Sajarah kurs
Pataca:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pataca (MOP) Sajarah kurs
Peso Argentina:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Argentina (ARS) Sajarah kurs
Peso Chili:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Chili (CLP) Sajarah kurs
Peso Dominika:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Dominika (DOP) Sajarah kurs
Peso Filipina:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Filipina (PHP) Sajarah kurs
Peso Kolombia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Kolombia (COP) Sajarah kurs
Peso Kuuban:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Kuuban (CUP) Sajarah kurs
Peso Meksiko:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Meksiko (MXN) Sajarah kurs
Peso Uruguay:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Peso Uruguay (UYU) Sajarah kurs
Pound Gibraltar:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Gibraltar (GIP) Sajarah kurs
Pound KapuloanFalkland:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound KapuloanFalkland (FKP) Sajarah kurs
Pound Libanon:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Libanon (LBP) Sajarah kurs
Pound Mesir:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Mesir (EGP) Sajarah kurs
Pound Saint Helena:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Saint Helena (SHP) Sajarah kurs
Pound Sudan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Sudan (SDG) Sajarah kurs
Pound Suriah:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Pound Suriah (SYP) Sajarah kurs
Quetzal:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Quetzal (GTQ) Sajarah kurs
Rand:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rand (ZAR) Sajarah kurs
Real Brasil:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Real Brasil (BRL) Sajarah kurs
Rial Iran:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rial Iran (IRR) Sajarah kurs
Rial Oman:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rial Oman (OMR) Sajarah kurs
Rial Qatar:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rial Qatar (QAR) Sajarah kurs
Rial Yaman:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rial Yaman (YER) Sajarah kurs
Riel:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Riel (KHR) Sajarah kurs
Ringgit:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Ringgit (MYR) Sajarah kurs
Riyal Arab Saudi:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Riyal Arab Saudi (SAR) Sajarah kurs
Rubel Belarus:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rubel Belarus (BYR) Sajarah kurs
Rubel Rusia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rubel Rusia (RUB) Sajarah kurs
Rufiyaa:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rufiyaa (MVR) Sajarah kurs
Rupee India:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee India (INR) Sajarah kurs
Rupee Mauritius:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee Mauritius (MUR) Sajarah kurs
Rupee Nepal:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee Nepal (NPR) Sajarah kurs
Rupee Pakistan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee Pakistan (PKR) Sajarah kurs
Rupee Seychelles:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee Seychelles (SCR) Sajarah kurs
Rupee Sri Lanka:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupee Sri Lanka (LKR) Sajarah kurs
Rupiah:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Rupiah (IDR) Sajarah kurs
Shekel:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Shekel (ILS) Sajarah kurs
Shilling:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Shilling (KES) Sajarah kurs
Shilling Somalia:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Shilling Somalia (SOS) Sajarah kurs
Shilling Tanzania:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Shilling Tanzania (TZS) Sajarah kurs
Shilling Uganda:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Shilling Uganda (UGX) Sajarah kurs
Som:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Som (KGS) Sajarah kurs
Som Uzbekistan:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Som Uzbekistan (UZS) Sajarah kurs
Somoni:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Somoni (TJS) Sajarah kurs
Special Drawing Rights:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Special Drawing Rights (XDR) Sajarah kurs
Taka:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Taka (BDT) Sajarah kurs
Tala Samoa:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Tala Samoa (WST) Sajarah kurs
Tenge:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Tenge (KZT) Sajarah kurs
Titik Salvadoran:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Titik Salvadoran (SVC) Sajarah kurs
Troy ons emas:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Troy ons emas (XAU) Sajarah kurs
Troy ons salaka:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Troy ons salaka (XAG) Sajarah kurs
Tugrik:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Tugrik (MNT) Sajarah kurs
Turkmenistan Manat anyar:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Turkmenistan Manat anyar (TMT) Sajarah kurs
Unidades de formento:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Unidades de formento (CLF) Sajarah kurs
Vatu:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Vatu (VUV) Sajarah kurs
Won Koréa Kidul:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Won Koréa Kidul (KRW) Sajarah kurs
Won Koréa Utara:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Won Koréa Utara (KPW) Sajarah kurs
Zloty:
Pula Botswana (BWP) Kanggo Zloty (PLN) Sajarah kurs