Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar
Tukar dianyari 19/06/2021 15:29

Convert Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Konversi Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat. Rupee India rega ing Dolar Amérikah Sarékat dina pasar ijol ijol-ijolan.
100 Rupee India = 1.35 Dolar Amérikah Sarékat
-7.1 * 10-6 (-0.05%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Kurs mata uang nduweni nilai rata-rata saben dina. Ijol-ijolan mata uang ing bank resmi lan bank online. Informasi babagan kurs pertukaran iku referensi. 1 Rupee India saiki padha karo 0.013487 Dolar Amérikah Sarékat. 1 Rupee India gugur saka 7.1 Dolar Amérikah Sarékat. Rupee India mudhun.

Ganti
Convert

Kurs Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Telung wulan kepungkur, Rupee India bisa dituku kanggo 0.013796 Dolar Amérikah Sarékat. Enem wulan kepungkur, Rupee India bisa didol kanggo 0.013605 Dolar Amérikah Sarékat. Setaun kepungkur, Rupee India bisa didol kanggo 0.01322 Dolar Amérikah Sarékat. -1.44% - owah-owahan kurs Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat saben minggu. -1.31% - owah-owahan kurs Rupee India dadi Dolar Amérikah Sarékat saben wulan. Sajrone taun kasebut, Rupee India dadi Dolar Amérikah Sarékat kurs ganti dening 2.02%.

Jam Day Minggu Wulan 3 months Taun 10 taun
   Kurs Rupee India (INR) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex

Konverter mata uang Rupee India Dolar Amérikah Sarékat

Rupee India (INR) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
100 Rupee India 1.35 Dolar Amérikah Sarékat
500 Rupee India 6.74 Dolar Amérikah Sarékat
1 000 Rupee India 13.49 Dolar Amérikah Sarékat
2 500 Rupee India 33.72 Dolar Amérikah Sarékat
5 000 Rupee India 67.44 Dolar Amérikah Sarékat
10 000 Rupee India 134.87 Dolar Amérikah Sarékat
25 000 Rupee India 337.18 Dolar Amérikah Sarékat
50 000 Rupee India 674.36 Dolar Amérikah Sarékat

Yen sampeyan duwe 10 Rupee India, banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 0.13 Dolar Amérikah Sarékat. Sampeyan bisa adol 25 Rupee India kanggo 0.34 Dolar Amérikah Sarékat . Konverter mata uang saiki menehi 0.67 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 50 Rupee India. Dina iki, sampeyan bisa ngonversi 100 Rupee India kanggo 1.35 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter mata uang saiki menehi 3.37 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 250 Rupee India. Dina iki, 6.74 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 500 Rupee India.

   Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat Kurs

Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat saiki ing 19 Juni 2021

Tanggal Rate Owah-owahan
19.06.2021 0.013533 -1.64 * 10-5
18.06.2021 0.013549 -8.15 * 10-5
17.06.2021 0.013631 -1.52 * 10-5
16.06.2021 0.013646 -3.8 * 10-5
15.06.2021 0.013684 -

1 Rupee India nganti Dolar Amérikah Sarékat saiki ana ing 19 Juni 2021 - 0.013533 Dolar Amérikah Sarékat. 18 Juni 2021, 1 Rupee India = 0.013549 Dolar Amérikah Sarékat. 17 Juni 2021, 1 Rupee India = 0.013631 Dolar Amérikah Sarékat. Maksimum Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat kurs ing ana ing 15.06.2021. Minimal Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat ing wulan pungkasan yaiku ing 19.06.2021.

   Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat Sajarah kurs

Simbol mata uang Rupee India lan Dolar Amérikah Sarékat lan negara

Simbol dhuwit Rupee India, Rupee India dhuwit dhuwit: Rs. Rupee India State: India. Kode dhuwit Rupee India INR. Rupee India Coin: pice.

Simbol dhuwit Dolar Amérikah Sarékat, Dolar Amérikah Sarékat dhuwit dhuwit: $. Dolar Amérikah Sarékat State: Inggris Virgin Islands, Territory British Samudra Hindia, East Timor, Kapuloan Marshall, Micronesia, Palau, Kapuloan Mariana Utara, Amerika Serikat, ing Kepulauan Turks lan Caicos, Ecuador. Kode dhuwit Dolar Amérikah Sarékat USD. Dolar Amérikah Sarékat Coin: sen.