Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar
Tukar dianyari 28/10/2021 17:37

Convert Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Konversi Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat. Rupee India rega ing Dolar Amérikah Sarékat dina pasar ijol ijol-ijolan.
100 Rupee India = 1.34 Dolar Amérikah Sarékat
+4.74 * 10-5 (+0.36%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Kurs mata uang nduweni nilai rata-rata saben dina. Ijol-ijolan mata uang ing bank resmi lan bank online. Informasi babagan kurs pertukaran iku referensi. 1 Rupee India saiki padha karo 0.01337 Dolar Amérikah Sarékat. 1 Rupee India mundhak saka 4.74 Dolar Amérikah Sarékat. Rupee India munggah.

Ganti
Convert

Kurs Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Telung wulan kepungkur, Rupee India bisa dituku kanggo 0.013465 Dolar Amérikah Sarékat. Enem wulan kepungkur, Rupee India bisa didol kanggo 0.013441 Dolar Amérikah Sarékat. Setaun kepungkur, Rupee India bisa didol kanggo 0.013399 Dolar Amérikah Sarékat. 0.09% - owah-owahan kurs Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat saben minggu. -1.46% - owah-owahan kurs Rupee India dadi Dolar Amérikah Sarékat saben wulan. Sajrone taun kasebut, Rupee India dadi Dolar Amérikah Sarékat kurs ganti dening -0.22%.

Jam Day Minggu Wulan 3 months Taun 10 taun
   Kurs Rupee India (INR) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex

Konverter mata uang Rupee India Dolar Amérikah Sarékat

Rupee India (INR) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
100 Rupee India 1.34 Dolar Amérikah Sarékat
500 Rupee India 6.68 Dolar Amérikah Sarékat
1 000 Rupee India 13.37 Dolar Amérikah Sarékat
2 500 Rupee India 33.42 Dolar Amérikah Sarékat
5 000 Rupee India 66.85 Dolar Amérikah Sarékat
10 000 Rupee India 133.70 Dolar Amérikah Sarékat
25 000 Rupee India 334.25 Dolar Amérikah Sarékat
50 000 Rupee India 668.49 Dolar Amérikah Sarékat

Yen sampeyan duwe 10 Rupee India, banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 0.13 Dolar Amérikah Sarékat. Sampeyan bisa adol 25 Rupee India kanggo 0.33 Dolar Amérikah Sarékat . Konverter mata uang saiki menehi 0.67 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 50 Rupee India. Dina iki, sampeyan bisa ngonversi 100 Rupee India kanggo 1.34 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter mata uang saiki menehi 3.34 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 250 Rupee India. Dina iki, 6.68 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 500 Rupee India.

   Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat Kurs

Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat saiki ing 28 Oktober 2021

Tanggal Rate Owah-owahan
28.10.2021 0.013332 9.76 * 10-6
27.10.2021 0.013322 -1.11 * 10-5
26.10.2021 0.013333 -4.99 * 10-5
25.10.2021 0.013383 -
24.10.2021 0.013383 -

1 Rupee India nganti Dolar Amérikah Sarékat saiki ana ing 28 Oktober 2021 - 0.013332 Dolar Amérikah Sarékat. 27 Oktober 2021, 1 Rupee India = 0.013322 Dolar Amérikah Sarékat. 26 Oktober 2021, 1 Rupee India = 0.013333 Dolar Amérikah Sarékat. Maksimum Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat kurs ing ana ing 25.10.2021. Minimal Rupee India menyang Dolar Amérikah Sarékat ing wulan pungkasan yaiku ing 27.10.2021.

   Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat Sajarah kurs

Simbol mata uang Rupee India lan Dolar Amérikah Sarékat lan negara

Simbol dhuwit Rupee India, Rupee India dhuwit dhuwit: Rs. Rupee India State: India. Kode dhuwit Rupee India INR. Rupee India Coin: pice.

Simbol dhuwit Dolar Amérikah Sarékat, Dolar Amérikah Sarékat dhuwit dhuwit: $. Dolar Amérikah Sarékat State: Inggris Virgin Islands, Territory British Samudra Hindia, East Timor, Kapuloan Marshall, Micronesia, Palau, Kapuloan Mariana Utara, Amerika Serikat, ing Kepulauan Turks lan Caicos, Ecuador. Kode dhuwit Dolar Amérikah Sarékat USD. Dolar Amérikah Sarékat Coin: sen.