Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Currency Sajarah tukar

Tukar sajarah kanggo kabeh duit ing donya wiwit taun 1992 nganti dina iki. denah exchange Currency kanggo saben taun, sasi lan 20 taun pungkasan.

Tukar Foreign

Dolar Amérikah Sarékat Euro
Afgani Ariary
Baht Balboa
Birr Boliviano
Bolívar Cedi
Colon Costa Rica Convertible Marks
Cordoba Oro Cyprus pound
Dalasi Denar
Dinar Aljazair Dinar Bahrain
Dinar Irak Dinar Kuwait
Dinar Libya Dinar Serbia
Dinar Tunisia Dinar Yordania
Dinar anyar Yugoslavian Dirham
Dirham Uni Emirat Arab Dobra
Dolar Amérikah Sarékat Dolar Australia
Dolar Bahama Dolar Barbados
Dolar Belize Dolar Bermuda
Dolar Brunei Dolar Fiji
Dolar Guyana Dolar Hong Kong
Dolar Jamaika Dolar Kanada
Dolar KapuloanCayman Dolar KapuloanSolomon
Dolar Karibia Timur Dolar Liberia
Dolar Namibia Dolar Selandia Baru
Dolar Singapura Dolar Suriname
Dolar Taiwan Dolar Trinidad dan Tobago
Dolar Zimbabwe Dong
Drachma Yunani Dram Armenian
ECU Escudo Portugis
Eskudo Euro
Forint France frank
Frangi Belgian Frank Burundi
Frank CFA BCEAO Frank CFP
Frank Djibouti Frank Guinea
Frank Komoro Frank Kongo
Frank Rwanda Frank Swiss
Gourde Guarani
Guernsey pound Guilder Antiles Walanda
Guilder Aruba Hryvnia
Jersey pound Kina
Kip Koruna
Koruna Slovak Krona Islandia
Krona Swedia Krone Denmark
Krone Nurwègen Kruunuissa Estonian
Kuna Kwacha
Kwanza Kwanza anyar Angolan
Kyat Lari Georgia
Latvian lat Lek Albania
Lempira Leone
Leu Leu Romania
Lev Bulgaria Lilangeni
Lira Malta Lira Turkey
Lire Italia Litas
Loti Manat
Manat Azerbaijan Manx punta
Metical Naira
Nakfa Ngultrum
Nuevo Sol Ouguiya
Pa'anga Pataca
Peseta Spanyol Peso Argentina
Peso Chili Peso Dominika
Peso Filipina Peso Kolombia
Peso Kuuban Peso Meksiko
Peso Uruguay Pound Gibraltar
Pound Irish Pound KapuloanFalkland
Pound Libanon Pound Mesir
Pound Saint Helena Pound South Sudan
Pound Sterling Pound Sudan
Pound Suriah Pula Botswana
Quetzal Rand
Real Brasil Rial Iran
Rial Oman Rial Qatar
Rial Yaman Riel
Ringgit Riyal Arab Saudi
Rubel Belarus Rubel Rusia
Rufiyaa Rupee India
Rupee Mauritius Rupee Nepal
Rupee Pakistan Rupee Seychelles
Rupee Sri Lanka Rupiah
Shekel Shilling
Shilling Austria Shilling Somalia
Shilling Tanzania Shilling Uganda
Som Som Uzbekistan
Somoni Special Drawing Rights
Suriname guldenin Taka
Tala Samoa Tandha Deutsche
Tandha Fin Tenge
Titik Salvadoran Tolar Slovenian
Troy ons emas / emas elektronik) Troy ons salaka
Tugrik Turkmenistan Manat anyar
Unidades de formento Vatu
Walanda guldenin Won Koréa Kidul
Won Koréa Utara Yuan
Yèn Zimbabwe dollar
Zloty

Kanggo ndhuwur kanggo dhaftar saka tukar

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2021.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2021 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2021 saben dina. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2020.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2020 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2020 saben dina. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2020 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2019.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2019 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2019 saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2018.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Database riwayat kurs.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 2017.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2017 kanggo saben dina. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2017 kanggo saben dina. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2017.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2016.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2016 saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2015.

Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2015 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2015 kanggo saben wulan lan saben dinane. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2014.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2014.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2013.

Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2013. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2013. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2013 saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2012.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2012. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2012. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2011.

Database riwayat kurs. Database riwayat kurs. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2011.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2010.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2010. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2010. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2010 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2009.

Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2009 saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2009 saben dina. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2008.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2008.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2007.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2007 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2007 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2006.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2006 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2006 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 2005.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2005. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2005. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2004.

Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2004.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2003.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2003. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2003. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2003.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2002.

Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2002. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2002. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2001.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2000.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2000 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1999.

Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 1999 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1998.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1998 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1998 kanggo saben wulan lan saben dinane. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 1998 kanggo saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1997.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1997. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1997. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1997 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1996.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1996 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 1995.

Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1995 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1994.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 1994 saben dina.