Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Dolar KapuloanCayman Sajarah kurs

Dolar KapuloanCayman Sajarah exchange wiwit 1992 nganti dina iki. Dolar KapuloanCayman Dolar kanggo kabeh duit donya.
Euro:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Euro (EUR) Sajarah kurs
Dolar Amérikah Sarékat:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Sajarah kurs
Pound Sterling:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Sterling (GBP) Sajarah kurs
Yèn:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Yèn (JPY) Sajarah kurs
Yuan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Yuan (CNY) Sajarah kurs
Afgani:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Afgani (AFN) Sajarah kurs
Ariary:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Ariary (MGA) Sajarah kurs
Baht:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Baht (THB) Sajarah kurs
Balboa:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Balboa (PAB) Sajarah kurs
Birr:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Birr (ETB) Sajarah kurs
Boliviano:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Boliviano (BOB) Sajarah kurs
Bolívar:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Bolívar (VEF) Sajarah kurs
Cedi:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Cedi (GHS) Sajarah kurs
Colon Costa Rica:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Colon Costa Rica (CRC) Sajarah kurs
Convertible Marks:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Convertible Marks (BAM) Sajarah kurs
Cordoba Oro:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Cordoba Oro (NIO) Sajarah kurs
Dalasi:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dalasi (GMD) Sajarah kurs
Dinar Aljazair:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Aljazair (DZD) Sajarah kurs
Dinar Bahrain:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Bahrain (BHD) Sajarah kurs
Dinar Irak:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Irak (IQD) Sajarah kurs
Dinar Kuwait:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Kuwait (KWD) Sajarah kurs
Dinar Libya:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Libya (LYD) Sajarah kurs
Dinar Serbia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Serbia (RSD) Sajarah kurs
Dinar Tunisia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Tunisia (TND) Sajarah kurs
Dinar Yordania:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dinar Yordania (JOD) Sajarah kurs
Dirham:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dirham (MAD) Sajarah kurs
Dirham Uni Emirat Arab:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dirham Uni Emirat Arab (AED) Sajarah kurs
Dobra:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dobra (STD) Sajarah kurs
Dolar Australia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Australia (AUD) Sajarah kurs
Dolar Bahama:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Bahama (BSD) Sajarah kurs
Dolar Barbados:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Barbados (BBD) Sajarah kurs
Dolar Belize:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Belize (BZD) Sajarah kurs
Dolar Bermuda:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Bermuda (BMD) Sajarah kurs
Dolar Brunei:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Brunei (BND) Sajarah kurs
Dolar Fiji:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Fiji (FJD) Sajarah kurs
Dolar Guyana:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Guyana (GYD) Sajarah kurs
Dolar Hong Kong:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Hong Kong (HKD) Sajarah kurs
Dolar Jamaika:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Jamaika (JMD) Sajarah kurs
Dolar Kanada:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Kanada (CAD) Sajarah kurs
Dolar KapuloanSolomon:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar KapuloanSolomon (SBD) Sajarah kurs
Dolar Karibia Timur:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Karibia Timur (XCD) Sajarah kurs
Dolar Liberia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Liberia (LRD) Sajarah kurs
Dolar Namibia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Namibia (NAD) Sajarah kurs
Dolar Selandia Baru:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Selandia Baru (NZD) Sajarah kurs
Dolar Singapura:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Singapura (SGD) Sajarah kurs
Dolar Suriname:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Suriname (SRD) Sajarah kurs
Dolar Taiwan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Taiwan (TWD) Sajarah kurs
Dolar Trinidad dan Tobago:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Trinidad dan Tobago (TTD) Sajarah kurs
Dolar Zimbabwe:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dolar Zimbabwe (ZWL) Sajarah kurs
Dong:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dong (VND) Sajarah kurs
Dram Armenian:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Dram Armenian (AMD) Sajarah kurs
Eskudo:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Eskudo (CVE) Sajarah kurs
Forint:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Forint (HUF) Sajarah kurs
Frank Burundi:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Burundi (BIF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank CFA BCEAO (XAF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank CFA BCEAO (XOF) Sajarah kurs
Frank CFP:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank CFP (XPF) Sajarah kurs
Frank Djibouti:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Djibouti (DJF) Sajarah kurs
Frank Guinea:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Guinea (GNF) Sajarah kurs
Frank Komoro:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Komoro (KMF) Sajarah kurs
Frank Kongo:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Kongo (CDF) Sajarah kurs
Frank Rwanda:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Rwanda (RWF) Sajarah kurs
Frank Swiss:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Frank Swiss (CHF) Sajarah kurs
Gourde:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Gourde (HTG) Sajarah kurs
Guarani:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Guarani (PYG) Sajarah kurs
Guilder Antiles Walanda:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Guilder Antiles Walanda (ANG) Sajarah kurs
Guilder Aruba:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Guilder Aruba (AWG) Sajarah kurs
Hryvnia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Hryvnia (UAH) Sajarah kurs
Kina:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kina (PGK) Sajarah kurs
Kip:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kip (LAK) Sajarah kurs
Koruna:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Koruna (CZK) Sajarah kurs
Krona Islandia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Krona Islandia (ISK) Sajarah kurs
Krona Swedia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Krona Swedia (SEK) Sajarah kurs
Krone Denmark:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Krone Denmark (DKK) Sajarah kurs
Krone Nurwègen:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Krone Nurwègen (NOK) Sajarah kurs
Kuna:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kuna (HRK) Sajarah kurs
Kwacha:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kwacha (MWK) Sajarah kurs
Kwacha:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kwacha (ZMW) Sajarah kurs
Kwanza:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kwanza (AOA) Sajarah kurs
Kyat:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Kyat (MMK) Sajarah kurs
Lari Georgia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lari Georgia (GEL) Sajarah kurs
Latvian lat:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Latvian lat (LVL) Sajarah kurs
Lek Albania:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lek Albania (ALL) Sajarah kurs
Lempira:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lempira (HNL) Sajarah kurs
Leone:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Leone (SLL) Sajarah kurs
Leu:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Leu (MDL) Sajarah kurs
Leu Romania:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Leu Romania (RON) Sajarah kurs
Lev Bulgaria:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lev Bulgaria (BGN) Sajarah kurs
Lilangeni:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lilangeni (SZL) Sajarah kurs
Lira Turkey:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Lira Turkey (TRY) Sajarah kurs
Litas:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Litas (LTL) Sajarah kurs
Loti:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Loti (LSL) Sajarah kurs
Manat Azerbaijan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Manat Azerbaijan (AZN) Sajarah kurs
Metical:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Metical (MZN) Sajarah kurs
Naira:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Naira (NGN) Sajarah kurs
Nakfa:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Nakfa (ERN) Sajarah kurs
Ngultrum:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Ngultrum (BTN) Sajarah kurs
Nuevo Sol:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Nuevo Sol (PEN) Sajarah kurs
Ouguiya:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Ouguiya (MRO) Sajarah kurs
Pa'anga:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pa'anga (TOP) Sajarah kurs
Pataca:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pataca (MOP) Sajarah kurs
Peso Argentina:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Argentina (ARS) Sajarah kurs
Peso Chili:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Chili (CLP) Sajarah kurs
Peso Dominika:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Dominika (DOP) Sajarah kurs
Peso Filipina:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Filipina (PHP) Sajarah kurs
Peso Kolombia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Kolombia (COP) Sajarah kurs
Peso Kuuban:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Kuuban (CUP) Sajarah kurs
Peso Meksiko:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Meksiko (MXN) Sajarah kurs
Peso Uruguay:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Peso Uruguay (UYU) Sajarah kurs
Pound Gibraltar:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Gibraltar (GIP) Sajarah kurs
Pound KapuloanFalkland:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound KapuloanFalkland (FKP) Sajarah kurs
Pound Libanon:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Libanon (LBP) Sajarah kurs
Pound Mesir:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Mesir (EGP) Sajarah kurs
Pound Saint Helena:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Saint Helena (SHP) Sajarah kurs
Pound Sudan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Sudan (SDG) Sajarah kurs
Pound Suriah:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pound Suriah (SYP) Sajarah kurs
Pula Botswana:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Pula Botswana (BWP) Sajarah kurs
Quetzal:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Quetzal (GTQ) Sajarah kurs
Rand:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rand (ZAR) Sajarah kurs
Real Brasil:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Real Brasil (BRL) Sajarah kurs
Rial Iran:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rial Iran (IRR) Sajarah kurs
Rial Oman:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rial Oman (OMR) Sajarah kurs
Rial Qatar:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rial Qatar (QAR) Sajarah kurs
Rial Yaman:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rial Yaman (YER) Sajarah kurs
Riel:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Riel (KHR) Sajarah kurs
Ringgit:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Ringgit (MYR) Sajarah kurs
Riyal Arab Saudi:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Riyal Arab Saudi (SAR) Sajarah kurs
Rubel Belarus:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rubel Belarus (BYR) Sajarah kurs
Rubel Rusia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rubel Rusia (RUB) Sajarah kurs
Rufiyaa:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rufiyaa (MVR) Sajarah kurs
Rupee India:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee India (INR) Sajarah kurs
Rupee Mauritius:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee Mauritius (MUR) Sajarah kurs
Rupee Nepal:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee Nepal (NPR) Sajarah kurs
Rupee Pakistan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee Pakistan (PKR) Sajarah kurs
Rupee Seychelles:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee Seychelles (SCR) Sajarah kurs
Rupee Sri Lanka:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupee Sri Lanka (LKR) Sajarah kurs
Rupiah:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Rupiah (IDR) Sajarah kurs
Shekel:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Shekel (ILS) Sajarah kurs
Shilling:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Shilling (KES) Sajarah kurs
Shilling Somalia:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Shilling Somalia (SOS) Sajarah kurs
Shilling Tanzania:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Shilling Tanzania (TZS) Sajarah kurs
Shilling Uganda:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Shilling Uganda (UGX) Sajarah kurs
Som:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Som (KGS) Sajarah kurs
Som Uzbekistan:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Som Uzbekistan (UZS) Sajarah kurs
Somoni:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Somoni (TJS) Sajarah kurs
Special Drawing Rights:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Special Drawing Rights (XDR) Sajarah kurs
Taka:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Taka (BDT) Sajarah kurs
Tala Samoa:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Tala Samoa (WST) Sajarah kurs
Tenge:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Tenge (KZT) Sajarah kurs
Titik Salvadoran:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Titik Salvadoran (SVC) Sajarah kurs
Troy ons emas:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Troy ons emas (XAU) Sajarah kurs
Troy ons salaka:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Troy ons salaka (XAG) Sajarah kurs
Tugrik:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Tugrik (MNT) Sajarah kurs
Turkmenistan Manat anyar:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Turkmenistan Manat anyar (TMT) Sajarah kurs
Unidades de formento:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Unidades de formento (CLF) Sajarah kurs
Vatu:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Vatu (VUV) Sajarah kurs
Won Koréa Kidul:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Won Koréa Kidul (KRW) Sajarah kurs
Won Koréa Utara:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Won Koréa Utara (KPW) Sajarah kurs
Zloty:
Dolar KapuloanCayman (KYD) Kanggo Zloty (PLN) Sajarah kurs