Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India Sajarah kurs (2021)

Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India Sajarah kurs Sajarah wiwit 1992 nganti 2021. rata-rata Dolar Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India (2021).

Sampeyan bisa ngerteni sejarah Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India ing kene kanggo saben taun lan kanggo wektu sing beda. Sejarah kurs tanggal lan tanggal apa wae sing bisa ditemoni karo kita. Dolar Amérikah Sarékat kanggo tanggal apa wae. Sejarah Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India kurs tanggal 1992 nganti 2021 kanggo saben taun. Dolar Amérikah Sarékat nganti Rupee India kurs pertukaran taun 1992 dadi 2021 ditampilake ing kene.

Ing grafik riwayat kurs Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India, sampeyan bisa ndeleng sejarah pangowahan owah-owahan regane mata uang. Sampeyan bisa ndeleng sejarah pangowahan ing Dolar Amérikah Sarékat / Rupee India kurs sajrone pirang-pirang taun ing grafik ing kaca iki. Grafik riwayat sejarah Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India sajrone taun kepungkur. Grafik angka tarif pertukaran duwe pituduh interaktif. Tandha ing grafik. Gunakake toolbar ing grafik riwayat kutipan Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India.

Convert Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India Kurs Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Tanggal Rate
August 2021 74.362509
Juli 2021 74.415002
Juni 2021 72.551397
May 2021 74.060796
April 2021 73.395080
Sasi Maret 2021 73.095271
Februari 2021 72.958618
Januari 2021 73.066127

Sejarah Dolar Amérikah Sarékat nganti Rupee India kurs kasedhiya ing tabel saben taun wiwit taun 1992. Sejarah Tukaran mata uang Dolar Amérikah Sarékat dadi Rupee India ana ing meja saben taun. Sampeyan bisa ndeleng tabel riwayat Dolar Amérikah Sarékat kurs wiwit 1992 ing situs web. Sejarah tarif ijol saben taun kanggo wulan kasedhiya kanthi ngeklik link taun ing tabel riwayat mata uang. Kutipan saben wulan saka Dolar Amérikah Sarékat nganti Rupee India, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan ngeklik link taun ing tabel sejarah kanggo taun kasebut.

Pangowahan tarif ijol-ijolan Dolar Amérikah Sarékat dadi Rupee India kanggo wektu sing suwe jelas katon ing kaca riwayat kurs iki . Tambah lan nyuda ing Dolar Amérikah Sarékat / Rupee India kurs saben taun kanggo: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 , 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 taun. Dinamika jangka panjang saka Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India suwene sepuluh taun bisa ngira babagan kaca iki. Ing situs iki, ana riwayat tarif kabeh mata uang sing relevan karo kabeh.

Pilih mata uang tinimbang Dolar Amérikah Sarékat kanggo ngerteni sejarah kurs kasebut menyang Rupee India. Ing database kita, sampeyan bisa ndeleng riwayat mata uang kanggo sawetara liyane sajrone taun kepungkur. Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India kanggo taun 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Sampeyan bisa ndeleng Dolar Amérikah Sarékat menyang Rupee India kurs saben taun lan saben wulan. Klik ing tautan taun.