Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Rupee India Kanggo Euro Sajarah kurs (2022)

Rupee India Kanggo Euro Sajarah kurs Sajarah wiwit 1993 nganti 2022. rata-rata Dolar Rupee India Kanggo Euro (2022).

Sampeyan bisa ngerteni sejarah Rupee India menyang Euro ing kene kanggo saben taun lan kanggo wektu sing beda. Database kabeh tarif ijol-ijolan kabeh taun kanthi online. Sejarah tarif online kanggo taun wae wis ana. Sejarah Rupee India menyang Euro kurs tanggal 1992 nganti 2022 kasedhiya ing kaca iki. Kabeh kuotasi saka Rupee India nganti Euro wiwit taun 1992 tekan 2022 wis ana.

Ing grafik riwayat kurs Rupee India menyang Euro, sampeyan bisa ndeleng sejarah pangowahan owah-owahan regane mata uang. Grafik riwayat Rupee India nganti Euro nuduhake kabeh kutipan sajrone 30 taun kepungkur. Grafik riwayat sejarah Rupee India menyang Euro sajrone taun kepungkur. Nyleweng denah lan ndeleng persis Rupee India menyang Euro kanggo taun sing dipilih. Kanggo ngerteni tarif sing tepat kanggo taun kepungkur, bukak grafik sejarah Rupee India menyang Euro.

Convert Rupee India Kanggo Euro Rupee India Kanggo Euro Kurs Rupee India Kanggo Euro manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Tanggal Rate
Desember 2022 0.011802
November 2022 0.012168
Oktober 2022 0.012836
September 2022 0.012538
August 2022 0.012262
Juli 2022 0.012279
Juni 2022 0.012648
May 2022 0.012480
April 2022 0.011823
Sasi Maret 2022 0.011862
Februari 2022 0.011988
Januari 2022 0.011876

Sejarah Rupee India nganti Euro kurs kasedhiya ing tabel saben taun wiwit taun 1992. Sejarah Tukaran mata uang Rupee India dadi Euro ana ing meja saben taun. Rupee India to Euro kurs pertukaran ing meja kanggo saben taun gratis ing kene. Sejarah tarif ijol saben taun kanggo wulan kasedhiya kanthi ngeklik link taun ing tabel riwayat mata uang. Sejarah Rupee India kurs kanggo taun sing dipilih kasedhiya kanthi gratis yen sampeyan klik link taun ing tabel riwayat kutipan.

Owah-ewahan kurs sajrone wektu sing suwe bisa ditampilake kanthi jelas ing kaca sejarah kurs. Mundhak lan mudhun saka Rupee India dadi Euro wiwit taun 1992. Dinamika jangka panjang saka Rupee India menyang Euro suwene sepuluh taun bisa ngira babagan kaca iki. Ing situs iki, ana riwayat tarif kabeh mata uang sing relevan karo kabeh.

Sejarah online kuotasi saka mata uang siji liyane kanggo kabeh taun wis kene. Sejarah kuotasi gratis kabeh mata uang sajrone 30 taun kepungkur ing bagean situs web moneyratestoday.com Rupee India menyang Euro kanggo taun 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Klik ing taun ing tabel kanggo ngerteni sejarah Rupee India menyang Euro.