Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Koruna Sajarah kurs

Koruna Sajarah exchange wiwit 1992 nganti dina iki. Koruna Dolar kanggo kabeh duit donya.
Euro:
Koruna (CZK) Kanggo Euro (EUR) Sajarah kurs
Dolar Amérikah Sarékat:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Sajarah kurs
Pound Sterling:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Sterling (GBP) Sajarah kurs
Yèn:
Koruna (CZK) Kanggo Yèn (JPY) Sajarah kurs
Yuan:
Koruna (CZK) Kanggo Yuan (CNY) Sajarah kurs
Afgani:
Koruna (CZK) Kanggo Afgani (AFN) Sajarah kurs
Ariary:
Koruna (CZK) Kanggo Ariary (MGA) Sajarah kurs
Baht:
Koruna (CZK) Kanggo Baht (THB) Sajarah kurs
Balboa:
Koruna (CZK) Kanggo Balboa (PAB) Sajarah kurs
Birr:
Koruna (CZK) Kanggo Birr (ETB) Sajarah kurs
Boliviano:
Koruna (CZK) Kanggo Boliviano (BOB) Sajarah kurs
Bolívar:
Koruna (CZK) Kanggo Bolívar (VEF) Sajarah kurs
Cedi:
Koruna (CZK) Kanggo Cedi (GHS) Sajarah kurs
Colon Costa Rica:
Koruna (CZK) Kanggo Colon Costa Rica (CRC) Sajarah kurs
Convertible Marks:
Koruna (CZK) Kanggo Convertible Marks (BAM) Sajarah kurs
Cordoba Oro:
Koruna (CZK) Kanggo Cordoba Oro (NIO) Sajarah kurs
Dalasi:
Koruna (CZK) Kanggo Dalasi (GMD) Sajarah kurs
Dinar Aljazair:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Aljazair (DZD) Sajarah kurs
Dinar Bahrain:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Bahrain (BHD) Sajarah kurs
Dinar Irak:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Irak (IQD) Sajarah kurs
Dinar Kuwait:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Kuwait (KWD) Sajarah kurs
Dinar Libya:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Libya (LYD) Sajarah kurs
Dinar Serbia:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Serbia (RSD) Sajarah kurs
Dinar Tunisia:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Tunisia (TND) Sajarah kurs
Dinar Yordania:
Koruna (CZK) Kanggo Dinar Yordania (JOD) Sajarah kurs
Dirham:
Koruna (CZK) Kanggo Dirham (MAD) Sajarah kurs
Dirham Uni Emirat Arab:
Koruna (CZK) Kanggo Dirham Uni Emirat Arab (AED) Sajarah kurs
Dobra:
Koruna (CZK) Kanggo Dobra (STD) Sajarah kurs
Dolar Australia:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Australia (AUD) Sajarah kurs
Dolar Bahama:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Bahama (BSD) Sajarah kurs
Dolar Barbados:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Barbados (BBD) Sajarah kurs
Dolar Belize:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Belize (BZD) Sajarah kurs
Dolar Bermuda:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Bermuda (BMD) Sajarah kurs
Dolar Brunei:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Brunei (BND) Sajarah kurs
Dolar Fiji:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Fiji (FJD) Sajarah kurs
Dolar Guyana:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Guyana (GYD) Sajarah kurs
Dolar Hong Kong:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Hong Kong (HKD) Sajarah kurs
Dolar Jamaika:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Jamaika (JMD) Sajarah kurs
Dolar Kanada:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Kanada (CAD) Sajarah kurs
Dolar KapuloanCayman:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar KapuloanCayman (KYD) Sajarah kurs
Dolar KapuloanSolomon:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar KapuloanSolomon (SBD) Sajarah kurs
Dolar Karibia Timur:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Karibia Timur (XCD) Sajarah kurs
Dolar Liberia:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Liberia (LRD) Sajarah kurs
Dolar Namibia:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Namibia (NAD) Sajarah kurs
Dolar Selandia Baru:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Selandia Baru (NZD) Sajarah kurs
Dolar Singapura:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Singapura (SGD) Sajarah kurs
Dolar Suriname:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Suriname (SRD) Sajarah kurs
Dolar Taiwan:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Taiwan (TWD) Sajarah kurs
Dolar Trinidad dan Tobago:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Trinidad dan Tobago (TTD) Sajarah kurs
Dolar Zimbabwe:
Koruna (CZK) Kanggo Dolar Zimbabwe (ZWL) Sajarah kurs
Dong:
Koruna (CZK) Kanggo Dong (VND) Sajarah kurs
Dram Armenian:
Koruna (CZK) Kanggo Dram Armenian (AMD) Sajarah kurs
Eskudo:
Koruna (CZK) Kanggo Eskudo (CVE) Sajarah kurs
Forint:
Koruna (CZK) Kanggo Forint (HUF) Sajarah kurs
Frank Burundi:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Burundi (BIF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Koruna (CZK) Kanggo Frank CFA BCEAO (XAF) Sajarah kurs
Frank CFA BCEAO:
Koruna (CZK) Kanggo Frank CFA BCEAO (XOF) Sajarah kurs
Frank CFP:
Koruna (CZK) Kanggo Frank CFP (XPF) Sajarah kurs
Frank Djibouti:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Djibouti (DJF) Sajarah kurs
Frank Guinea:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Guinea (GNF) Sajarah kurs
Frank Komoro:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Komoro (KMF) Sajarah kurs
Frank Kongo:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Kongo (CDF) Sajarah kurs
Frank Rwanda:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Rwanda (RWF) Sajarah kurs
Frank Swiss:
Koruna (CZK) Kanggo Frank Swiss (CHF) Sajarah kurs
Gourde:
Koruna (CZK) Kanggo Gourde (HTG) Sajarah kurs
Guarani:
Koruna (CZK) Kanggo Guarani (PYG) Sajarah kurs
Guilder Antiles Walanda:
Koruna (CZK) Kanggo Guilder Antiles Walanda (ANG) Sajarah kurs
Guilder Aruba:
Koruna (CZK) Kanggo Guilder Aruba (AWG) Sajarah kurs
Hryvnia:
Koruna (CZK) Kanggo Hryvnia (UAH) Sajarah kurs
Kina:
Koruna (CZK) Kanggo Kina (PGK) Sajarah kurs
Kip:
Koruna (CZK) Kanggo Kip (LAK) Sajarah kurs
Krona Islandia:
Koruna (CZK) Kanggo Krona Islandia (ISK) Sajarah kurs
Krona Swedia:
Koruna (CZK) Kanggo Krona Swedia (SEK) Sajarah kurs
Krone Denmark:
Koruna (CZK) Kanggo Krone Denmark (DKK) Sajarah kurs
Krone Nurwègen:
Koruna (CZK) Kanggo Krone Nurwègen (NOK) Sajarah kurs
Kuna:
Koruna (CZK) Kanggo Kuna (HRK) Sajarah kurs
Kwacha:
Koruna (CZK) Kanggo Kwacha (MWK) Sajarah kurs
Kwacha:
Koruna (CZK) Kanggo Kwacha (ZMW) Sajarah kurs
Kwanza:
Koruna (CZK) Kanggo Kwanza (AOA) Sajarah kurs
Kyat:
Koruna (CZK) Kanggo Kyat (MMK) Sajarah kurs
Lari Georgia:
Koruna (CZK) Kanggo Lari Georgia (GEL) Sajarah kurs
Latvian lat:
Koruna (CZK) Kanggo Latvian lat (LVL) Sajarah kurs
Lek Albania:
Koruna (CZK) Kanggo Lek Albania (ALL) Sajarah kurs
Lempira:
Koruna (CZK) Kanggo Lempira (HNL) Sajarah kurs
Leone:
Koruna (CZK) Kanggo Leone (SLL) Sajarah kurs
Leu:
Koruna (CZK) Kanggo Leu (MDL) Sajarah kurs
Leu Romania:
Koruna (CZK) Kanggo Leu Romania (RON) Sajarah kurs
Lev Bulgaria:
Koruna (CZK) Kanggo Lev Bulgaria (BGN) Sajarah kurs
Lilangeni:
Koruna (CZK) Kanggo Lilangeni (SZL) Sajarah kurs
Lira Turkey:
Koruna (CZK) Kanggo Lira Turkey (TRY) Sajarah kurs
Litas:
Koruna (CZK) Kanggo Litas (LTL) Sajarah kurs
Loti:
Koruna (CZK) Kanggo Loti (LSL) Sajarah kurs
Manat Azerbaijan:
Koruna (CZK) Kanggo Manat Azerbaijan (AZN) Sajarah kurs
Metical:
Koruna (CZK) Kanggo Metical (MZN) Sajarah kurs
Naira:
Koruna (CZK) Kanggo Naira (NGN) Sajarah kurs
Nakfa:
Koruna (CZK) Kanggo Nakfa (ERN) Sajarah kurs
Ngultrum:
Koruna (CZK) Kanggo Ngultrum (BTN) Sajarah kurs
Nuevo Sol:
Koruna (CZK) Kanggo Nuevo Sol (PEN) Sajarah kurs
Ouguiya:
Koruna (CZK) Kanggo Ouguiya (MRO) Sajarah kurs
Pa'anga:
Koruna (CZK) Kanggo Pa'anga (TOP) Sajarah kurs
Pataca:
Koruna (CZK) Kanggo Pataca (MOP) Sajarah kurs
Peso Argentina:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Argentina (ARS) Sajarah kurs
Peso Chili:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Chili (CLP) Sajarah kurs
Peso Dominika:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Dominika (DOP) Sajarah kurs
Peso Filipina:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Filipina (PHP) Sajarah kurs
Peso Kolombia:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Kolombia (COP) Sajarah kurs
Peso Kuuban:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Kuuban (CUP) Sajarah kurs
Peso Meksiko:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Meksiko (MXN) Sajarah kurs
Peso Uruguay:
Koruna (CZK) Kanggo Peso Uruguay (UYU) Sajarah kurs
Pound Gibraltar:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Gibraltar (GIP) Sajarah kurs
Pound KapuloanFalkland:
Koruna (CZK) Kanggo Pound KapuloanFalkland (FKP) Sajarah kurs
Pound Libanon:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Libanon (LBP) Sajarah kurs
Pound Mesir:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Mesir (EGP) Sajarah kurs
Pound Saint Helena:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Saint Helena (SHP) Sajarah kurs
Pound Sudan:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Sudan (SDG) Sajarah kurs
Pound Suriah:
Koruna (CZK) Kanggo Pound Suriah (SYP) Sajarah kurs
Pula Botswana:
Koruna (CZK) Kanggo Pula Botswana (BWP) Sajarah kurs
Quetzal:
Koruna (CZK) Kanggo Quetzal (GTQ) Sajarah kurs
Rand:
Koruna (CZK) Kanggo Rand (ZAR) Sajarah kurs
Real Brasil:
Koruna (CZK) Kanggo Real Brasil (BRL) Sajarah kurs
Rial Iran:
Koruna (CZK) Kanggo Rial Iran (IRR) Sajarah kurs
Rial Oman:
Koruna (CZK) Kanggo Rial Oman (OMR) Sajarah kurs
Rial Qatar:
Koruna (CZK) Kanggo Rial Qatar (QAR) Sajarah kurs
Rial Yaman:
Koruna (CZK) Kanggo Rial Yaman (YER) Sajarah kurs
Riel:
Koruna (CZK) Kanggo Riel (KHR) Sajarah kurs
Ringgit:
Koruna (CZK) Kanggo Ringgit (MYR) Sajarah kurs
Riyal Arab Saudi:
Koruna (CZK) Kanggo Riyal Arab Saudi (SAR) Sajarah kurs
Rubel Belarus:
Koruna (CZK) Kanggo Rubel Belarus (BYR) Sajarah kurs
Rubel Rusia:
Koruna (CZK) Kanggo Rubel Rusia (RUB) Sajarah kurs
Rufiyaa:
Koruna (CZK) Kanggo Rufiyaa (MVR) Sajarah kurs
Rupee India:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee India (INR) Sajarah kurs
Rupee Mauritius:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee Mauritius (MUR) Sajarah kurs
Rupee Nepal:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee Nepal (NPR) Sajarah kurs
Rupee Pakistan:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee Pakistan (PKR) Sajarah kurs
Rupee Seychelles:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee Seychelles (SCR) Sajarah kurs
Rupee Sri Lanka:
Koruna (CZK) Kanggo Rupee Sri Lanka (LKR) Sajarah kurs
Rupiah:
Koruna (CZK) Kanggo Rupiah (IDR) Sajarah kurs
Shekel:
Koruna (CZK) Kanggo Shekel (ILS) Sajarah kurs
Shilling:
Koruna (CZK) Kanggo Shilling (KES) Sajarah kurs
Shilling Somalia:
Koruna (CZK) Kanggo Shilling Somalia (SOS) Sajarah kurs
Shilling Tanzania:
Koruna (CZK) Kanggo Shilling Tanzania (TZS) Sajarah kurs
Shilling Uganda:
Koruna (CZK) Kanggo Shilling Uganda (UGX) Sajarah kurs
Som:
Koruna (CZK) Kanggo Som (KGS) Sajarah kurs
Som Uzbekistan:
Koruna (CZK) Kanggo Som Uzbekistan (UZS) Sajarah kurs
Somoni:
Koruna (CZK) Kanggo Somoni (TJS) Sajarah kurs
Special Drawing Rights:
Koruna (CZK) Kanggo Special Drawing Rights (XDR) Sajarah kurs
Taka:
Koruna (CZK) Kanggo Taka (BDT) Sajarah kurs
Tala Samoa:
Koruna (CZK) Kanggo Tala Samoa (WST) Sajarah kurs
Tenge:
Koruna (CZK) Kanggo Tenge (KZT) Sajarah kurs
Titik Salvadoran:
Koruna (CZK) Kanggo Titik Salvadoran (SVC) Sajarah kurs
Troy ons emas:
Koruna (CZK) Kanggo Troy ons emas (XAU) Sajarah kurs
Troy ons salaka:
Koruna (CZK) Kanggo Troy ons salaka (XAG) Sajarah kurs
Tugrik:
Koruna (CZK) Kanggo Tugrik (MNT) Sajarah kurs
Turkmenistan Manat anyar:
Koruna (CZK) Kanggo Turkmenistan Manat anyar (TMT) Sajarah kurs
Unidades de formento:
Koruna (CZK) Kanggo Unidades de formento (CLF) Sajarah kurs
Vatu:
Koruna (CZK) Kanggo Vatu (VUV) Sajarah kurs
Won Koréa Kidul:
Koruna (CZK) Kanggo Won Koréa Kidul (KRW) Sajarah kurs
Won Koréa Utara:
Koruna (CZK) Kanggo Won Koréa Utara (KPW) Sajarah kurs
Zloty:
Koruna (CZK) Kanggo Zloty (PLN) Sajarah kurs