Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Tarif Forex online, ijol-ijolan itungan urip

Tukar itungan Forex kanggo kabeh duit ing donya. Real-wektu tarif forex anyari saben menit ing pasar forex.
Ganti
Show

Dagang Forex dina 28 Oktober 2021

Rupee India:
Rupee India kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Euro:
Euro kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Amérikah Sarékat:
Dolar Amérikah Sarékat kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Sterling:
Pound Sterling kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Yèn:
Yèn kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex

Pabrik Forex. tukar Live.


Yuan:
Yuan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Afgani:
Afgani kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Ariary:
Ariary kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Baht:
Baht kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Balboa:
Balboa kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Birr:
Birr kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Boliviano:
Boliviano kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Bolívar:
Bolívar kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Cedi:
Cedi kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Colon Costa Rica:
Colon Costa Rica kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Convertible Marks:
Convertible Marks kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Cordoba Oro:
Cordoba Oro kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dalasi:
Dalasi kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Aljazair:
Dinar Aljazair kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Bahrain:
Dinar Bahrain kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Irak:
Dinar Irak kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Kuwait:
Dinar Kuwait kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Libya:
Dinar Libya kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Serbia:
Dinar Serbia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Tunisia:
Dinar Tunisia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dinar Yordania:
Dinar Yordania kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dirham:
Dirham kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dirham Uni Emirat Arab:
Dirham Uni Emirat Arab kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dobra:
Dobra kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Australia:
Dolar Australia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Bahama:
Dolar Bahama kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Barbados:
Dolar Barbados kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Belize:
Dolar Belize kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Bermuda:
Dolar Bermuda kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Brunei:
Dolar Brunei kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Fiji:
Dolar Fiji kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Guyana:
Dolar Guyana kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Hong Kong:
Dolar Hong Kong kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Jamaika:
Dolar Jamaika kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Kanada:
Dolar Kanada kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar KapuloanCayman:
Dolar KapuloanCayman kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar KapuloanSolomon:
Dolar KapuloanSolomon kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Karibia Timur:
Dolar Karibia Timur kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Liberia:
Dolar Liberia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Namibia:
Dolar Namibia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Selandia Baru:
Dolar Selandia Baru kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Singapura:
Dolar Singapura kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Suriname:
Dolar Suriname kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Taiwan:
Dolar Taiwan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Trinidad dan Tobago:
Dolar Trinidad dan Tobago kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dolar Zimbabwe:
Dolar Zimbabwe kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dong:
Dong kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Dram Armenian:
Dram Armenian kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Eskudo:
Eskudo kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Forint:
Forint kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Burundi:
Frank Burundi kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank CFA BCEAO:
Frank CFA BCEAO kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank CFA BCEAO:
Frank CFA BCEAO kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank CFP:
Frank CFP kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Djibouti:
Frank Djibouti kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Guinea:
Frank Guinea kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Komoro:
Frank Komoro kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Kongo:
Frank Kongo kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Rwanda:
Frank Rwanda kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Frank Swiss:
Frank Swiss kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Gourde:
Gourde kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Guarani:
Guarani kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Guilder Antiles Walanda:
Guilder Antiles Walanda kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Guilder Aruba:
Guilder Aruba kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Hryvnia:
Hryvnia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kina:
Kina kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kip:
Kip kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Koruna:
Koruna kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Krona Islandia:
Krona Islandia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Krona Swedia:
Krona Swedia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Krone Denmark:
Krone Denmark kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Krone Nurwègen:
Krone Nurwègen kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kuna:
Kuna kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kwacha:
Kwacha kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kwacha:
Kwacha kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kwanza:
Kwanza kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Kyat:
Kyat kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lari Georgia:
Lari Georgia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Latvian lat:
Latvian lat kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lek Albania:
Lek Albania kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lempira:
Lempira kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Leone:
Leone kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Leu:
Leu kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Leu Romania:
Leu Romania kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lev Bulgaria:
Lev Bulgaria kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lilangeni:
Lilangeni kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Lira Turkey:
Lira Turkey kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Litas:
Litas kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Loti:
Loti kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Manat Azerbaijan:
Manat Azerbaijan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Metical:
Metical kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Naira:
Naira kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Nakfa:
Nakfa kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Ngultrum:
Ngultrum kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Nuevo Sol:
Nuevo Sol kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Ouguiya:
Ouguiya kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pa'anga:
Pa'anga kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pataca:
Pataca kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Argentina:
Peso Argentina kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Chili:
Peso Chili kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Dominika:
Peso Dominika kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Filipina:
Peso Filipina kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Kolombia:
Peso Kolombia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Kuuban:
Peso Kuuban kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Meksiko:
Peso Meksiko kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Peso Uruguay:
Peso Uruguay kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Gibraltar:
Pound Gibraltar kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound KapuloanFalkland:
Pound KapuloanFalkland kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Libanon:
Pound Libanon kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Mesir:
Pound Mesir kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Saint Helena:
Pound Saint Helena kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Sudan:
Pound Sudan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pound Suriah:
Pound Suriah kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Pula Botswana:
Pula Botswana kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Quetzal:
Quetzal kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rand:
Rand kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Real Brasil:
Real Brasil kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rial Iran:
Rial Iran kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rial Oman:
Rial Oman kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rial Qatar:
Rial Qatar kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rial Yaman:
Rial Yaman kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Riel:
Riel kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Ringgit:
Ringgit kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Riyal Arab Saudi:
Riyal Arab Saudi kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rubel Belarus:
Rubel Belarus kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rufiyaa:
Rufiyaa kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupee Mauritius:
Rupee Mauritius kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupee Nepal:
Rupee Nepal kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupee Pakistan:
Rupee Pakistan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupee Seychelles:
Rupee Seychelles kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupee Sri Lanka:
Rupee Sri Lanka kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Rupiah:
Rupiah kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Shekel:
Shekel kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Shilling:
Shilling kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Shilling Somalia:
Shilling Somalia kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Shilling Tanzania:
Shilling Tanzania kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Shilling Uganda:
Shilling Uganda kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Som:
Som kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Som Uzbekistan:
Som Uzbekistan kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Somoni:
Somoni kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Special Drawing Rights:
Special Drawing Rights kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Taka:
Taka kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Tala Samoa:
Tala Samoa kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Tenge:
Tenge kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Titik Salvadoran:
Titik Salvadoran kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Troy ons emas:
Troy ons emas kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Troy ons salaka:
Troy ons salaka kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Tugrik:
Tugrik kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Turkmenistan Manat anyar:
Turkmenistan Manat anyar kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Unidades de formento:
Unidades de formento kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Vatu:
Vatu kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Won Koréa Kidul:
Won Koréa Kidul kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Won Koréa Utara:
Won Koréa Utara kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex
Zloty:
Zloty kurs online dina iki 28 Oktober 2021 ing pasar forex

Tarif Forex online, ijol-ijolan itungan urip - layanan situs artratestoday.com sing nuduhake tarif kabeh mata uang kanthi nyata.

Ing layanan gratis iki, sampeyan bisa nonton kurs ijol-ijolan pasangan mata uang nalika dagang ijol-ijolan Forex. Tingkat kurs ditampilake saben 30 detik ing nomer, kanthi owah-owahan persen, ing tabel lan grapik.

Rupee India kurs ing layanan online kurs Forex dituduhake minangka:

  1. Nilai Rupee India menyang mata uang liyane ing menit iki.
  2. Nilai mata uang mata uang liya kanggo Rupee India ing menit iki.
  3. Dinamika utawa owah-owahan Rupee India kurs tarif ing menit pungkasan minangka persentase.
  4. Grafik pangowahan Rupee India menyang mata uang liya kanggo dina iki.
  5. Tabel dinamika Rupee India kurs sak menit pungkasan, 10 nilai terakhir kurs ijol-ijolan.
  6. Tabel dinamika Rupee India kurs jam paling suwe, 10 nilai pungkasan saben 4 menit.
  7. Tabel dinamika Rupee India kurs dina, kaping 10 jam sabenere.

Bursa Forex ndadekake bisa nglacak tarif ijol online ing situs web kita ing bagean Tarif Forex online, ijol-ijolan itungan urip.

Dinamika tarif kabeh mata uang bisa dilacak kanthi beda wektu. Layanan Tarif Forex online, ijol-ijolan itungan urip ngidini sampeyan nonton dinamika, i.e. owah-owahan mesthi ing 1 kaloro, ing 1 menit ing 1 jam utawa ing sawijining dina.

Tuladhane:

  • Rupee India kurs dolar menengan dolar wis ganti 0.0048 ing menit pungkasan.
  • Rupee India kursar marang euro wis diganti dening -0.0014 ing menit pungkasan.
  • Kurs pertukaran Rupee India marang dolar wis ganti dening -0.01 ing jam pungkasan.
  • Rupee India kursar marang euro wis ganti dening -0.0014 ing jam suwene.
  • Rupee India kurs dolar menimbang dolar wis ganti -0.28 sajrone dina kepungkur.
  • Rupee India kursar marang euro wis ganti dening -0.0015 ing dina kepungkur.

Rupee India dinamika kurs ing jam suwene yaiku kanggo Rupee India nglawan Dolar Amérikah Sarékat.

Rupee India paling gedhe sajrone jam kepungkur yaiku kanggo pasangan Rupee India nglawan Euro.

Penurunan paling gedhe ing Rupee India kurs ing jam suwene yaiku kanggo Rupee India pasangan nglawan Quetzal.

Pasar Forex minangka bursa saham sing nyetel tandha dhuwit kanggo kabeh mata uang jagad kabeh sakdurunge adhedhasar dagang gratis. Sembarang mata uang wis didol ing bursa saham kanthi online saiki, wingi, saben dina lan saben detik.

Layanan "kurs online ing ijol-ijolan Forex" nampilake regane tarif saben 30 detik kanggo pasangan mata uang donya.

Nilai pertukaran cepet ing ijol-ijolan Forex beda karo tingkat sing ditetepake dening bank nasional. Yen sampeyan pengin bathi bathi Rupee India ing bank, mula sampeyan kudu fokus ing tingkat bank ing Eropa utawa nasional negara. Tingkat iki disetel kanggo kabeh dina miturut statistik dagang ing Rupee India lan mata uang liyane ing pasar Forex.

Rupee India kurs sing ditetepake dening bank sentral bisa dipantau ing Konverter mata uang layanan.