Konverter mata uang, Nilai kurs
Konverter mata uang Kalkulator kurs valuta Tarif Forex online Currency Sajarah tukar

Euro kurs online dina iki 19 Juni 2021 ing pasar forex

Tukar itungan Forex kanggo kabeh duit ing donya. Real-wektu tarif forex anyari saben menit ing pasar forex.
Dolar Amérikah Sarékat:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Sterling:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Sterling (GBP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Yèn:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Yèn (JPY) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Yuan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Yuan (CNY) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Afgani:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Afgani (AFN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Ariary:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Ariary (MGA) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Baht:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Baht (THB) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Balboa:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Balboa (PAB) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Birr:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Birr (ETB) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Boliviano:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Boliviano (BOB) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Bolívar:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Bolívar (VEF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Cedi:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Cedi (GHS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Colon Costa Rica:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Colon Costa Rica (CRC) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Convertible Marks:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Convertible Marks (BAM) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Cordoba Oro:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Cordoba Oro (NIO) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dalasi:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dalasi (GMD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Aljazair:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Aljazair (DZD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Bahrain:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Bahrain (BHD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Irak:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Irak (IQD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Kuwait:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Kuwait (KWD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Libya:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Libya (LYD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Serbia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Serbia (RSD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Tunisia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Tunisia (TND) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dinar Yordania:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dinar Yordania (JOD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dirham:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dirham (MAD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dirham Uni Emirat Arab:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dirham Uni Emirat Arab (AED) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dobra:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dobra (STD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Australia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Australia (AUD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Bahama:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Bahama (BSD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Barbados:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Barbados (BBD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Belize:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Belize (BZD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Bermuda:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Bermuda (BMD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Brunei:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Brunei (BND) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Fiji:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Fiji (FJD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Guyana:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Guyana (GYD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Hong Kong:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Hong Kong (HKD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Jamaika:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Jamaika (JMD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Kanada:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Kanada (CAD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar KapuloanCayman:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar KapuloanCayman (KYD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar KapuloanSolomon:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar KapuloanSolomon (SBD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Karibia Timur:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Karibia Timur (XCD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Liberia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Liberia (LRD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Namibia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Namibia (NAD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Selandia Baru:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Selandia Baru (NZD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Singapura:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Singapura (SGD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Suriname:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Suriname (SRD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Taiwan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Taiwan (TWD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Trinidad dan Tobago:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Trinidad dan Tobago (TTD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dolar Zimbabwe:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dolar Zimbabwe (ZWL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dong:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dong (VND) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Dram Armenian:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Dram Armenian (AMD) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Eskudo:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Eskudo (CVE) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Forint:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Forint (HUF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Burundi:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Burundi (BIF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank CFA BCEAO:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank CFA BCEAO (XAF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank CFA BCEAO:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank CFA BCEAO (XOF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank CFP:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank CFP (XPF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Djibouti:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Djibouti (DJF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Guinea:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Guinea (GNF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Komoro:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Komoro (KMF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Kongo:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Kongo (CDF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Rwanda:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Rwanda (RWF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Frank Swiss:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Frank Swiss (CHF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Gourde:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Gourde (HTG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Guarani:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Guarani (PYG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Guilder Antiles Walanda:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Guilder Antiles Walanda (ANG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Guilder Aruba:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Guilder Aruba (AWG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Hryvnia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Hryvnia (UAH) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kina:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kina (PGK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kip:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kip (LAK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Koruna:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Koruna (CZK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Krona Islandia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Krona Islandia (ISK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Krona Swedia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Krona Swedia (SEK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Krone Denmark:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Krone Denmark (DKK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Krone Nurwègen:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Krone Nurwègen (NOK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kuna:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kuna (HRK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kwacha:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kwacha (MWK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kwacha:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kwacha (ZMW) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kwanza:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kwanza (AOA) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Kyat:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Kyat (MMK) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lari Georgia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lari Georgia (GEL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Latvian lat:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Latvian lat (LVL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lek Albania:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lek Albania (ALL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lempira:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lempira (HNL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Leone:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Leone (SLL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Leu:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Leu (MDL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Leu Romania:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Leu Romania (RON) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lev Bulgaria:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lev Bulgaria (BGN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lilangeni:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lilangeni (SZL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Lira Turkey:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Lira Turkey (TRY) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Litas:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Litas (LTL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Loti:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Loti (LSL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Manat Azerbaijan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Manat Azerbaijan (AZN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Metical:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Metical (MZN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Naira:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Naira (NGN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Nakfa:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Nakfa (ERN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Ngultrum:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Ngultrum (BTN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Nuevo Sol:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Nuevo Sol (PEN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Ouguiya:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Ouguiya (MRO) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pa'anga:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pa'anga (TOP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pataca:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pataca (MOP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Argentina:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Argentina (ARS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Chili:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Chili (CLP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Dominika:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Dominika (DOP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Filipina:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Filipina (PHP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Kolombia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Kolombia (COP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Kuuban:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Kuuban (CUP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Meksiko:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Meksiko (MXN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Peso Uruguay:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Peso Uruguay (UYU) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Gibraltar:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Gibraltar (GIP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound KapuloanFalkland:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound KapuloanFalkland (FKP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Libanon:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Libanon (LBP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Mesir:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Mesir (EGP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Saint Helena:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Saint Helena (SHP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Sudan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Sudan (SDG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pound Suriah:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pound Suriah (SYP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Pula Botswana:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Pula Botswana (BWP) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Quetzal:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Quetzal (GTQ) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rand:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rand (ZAR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Real Brasil:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Real Brasil (BRL) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rial Iran:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rial Iran (IRR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rial Oman:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rial Oman (OMR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rial Qatar:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rial Qatar (QAR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rial Yaman:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rial Yaman (YER) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Riel:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Riel (KHR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Ringgit:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Ringgit (MYR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Riyal Arab Saudi:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Riyal Arab Saudi (SAR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rubel Belarus:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rubel Belarus (BYR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rubel Rusia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rubel Rusia (RUB) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rufiyaa:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rufiyaa (MVR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee India:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee India (INR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee Mauritius:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee Mauritius (MUR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee Nepal:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee Nepal (NPR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee Pakistan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee Pakistan (PKR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee Seychelles:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee Seychelles (SCR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupee Sri Lanka:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupee Sri Lanka (LKR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Rupiah:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Rupiah (IDR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Shekel:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Shekel (ILS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Shilling:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Shilling (KES) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Shilling Somalia:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Shilling Somalia (SOS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Shilling Tanzania:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Shilling Tanzania (TZS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Shilling Uganda:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Shilling Uganda (UGX) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Som:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Som (KGS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Som Uzbekistan:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Som Uzbekistan (UZS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Somoni:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Somoni (TJS) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Special Drawing Rights:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Special Drawing Rights (XDR) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Taka:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Taka (BDT) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Tala Samoa:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Tala Samoa (WST) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Tenge:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Tenge (KZT) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Titik Salvadoran:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Titik Salvadoran (SVC) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Troy ons emas:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Troy ons emas (XAU) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Troy ons salaka:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Troy ons salaka (XAG) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Tugrik:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Tugrik (MNT) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Turkmenistan Manat anyar:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Turkmenistan Manat anyar (TMT) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Unidades de formento:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Unidades de formento (CLF) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Vatu:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Vatu (VUV) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Won Koréa Kidul:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Won Koréa Kidul (KRW) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Won Koréa Utara:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Won Koréa Utara (KPW) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex
Zloty:
Kurs Euro (EUR) Kanggo Zloty (PLN) Manggon ing pasar ijol-ijolan Forex